Balca Anaokulu ile

İstanbul Ümraniye'de Mutlu Ve Güvenli Anaokulu

07:00-19:00 saatleri arasında hizmet veren okulumuzda, çocuklarımızın bireysel gelişimini destekliyor ve onları güven dolu bir ortamda geleceğe hazırlıyoruz.

Biz Kimiz?

Çocukların kendi hızında geliştiği, güven dolu bir öğrenme ortamı sunuyoruz.

Balca Anaokulu olarak, çocukların bireysel farklılıklarına değer veren bir eğitim anlayışı benimseriz. Geniş çalışma saatlerimizle çalışan ailelerin hayatını kolaylaştırırken, mutlu ve kendine güvenen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

Balca Anaokulu — hakkımızda

Neler Sunuyoruz

Çocuğunuzun gelişimi için güven dolu bir ortam.

Güvenli ve huzurlu okul ortamı

Oyun temelli erken çocukluk eğitimi

Uzman öğretmen kadrosu ve rehberlik

Sağlıklı beslenme ve günlük bakım

0Uzman Öğretmen Kadrosu
0Yıllık Sosyal Etkinlik
%95Veli Memnuniyet Oranı
0Donanımlı Oyun Sınıfı

Merak Edilenler

Balca Anaokulu Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Balca Anaokulu bünyesinde beslenme ve yemek listeleri nasıl hazırlanıyor?

Günlük yemek menülerimiz, çocukların gelişim çağındaki besin ihtiyaçları gözetilerek diyetisyen eşliğinde planlanır. Yemeklerimizde taze, mevsimine uygun ve güvenilir malzemeler kullanılmaktadır. Listeleri düzenli olarak velilerimizle paylaşıyoruz.

Kayıt için gerekli evraklar ve prosedürler nelerdir?

Kayıt aşamasında nüfus cüzdanı fotokopisi, sağlık raporu ve aşı kartı gibi temel belgeler talep ediyoruz. İstanbul Ümraniye'deki kampüsümüzü ziyaret ederek kayıt şartları hakkında birebir detaylı bilgi alabilirsiniz.

İstanbul Ümraniye'de bulunan kreş ve anaokulunun çalışma saatleri nedir?

İstanbul Ümraniye bölgesindeki okulumuz hafta içi her gün 07:00-19:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Bu geniş zaman aralığı, çalışan anne ve babaların günlük rutinlerini kolaylaştırmak amacıyla planlanmıştır. Çocuklarınız bu süre zarfında güvenli bir ortamda vakit geçirir.

İstanbul Ümraniye'de anaokulu eğitimi kaç yaşında başlar?

Balca Anaokulu bünyesinde eğitim programlarımız genellikle 2 yaş itibarıyla başlar. Çocukların gelişim dönemlerine göre yaş gruplarını sınıflandırıyoruz. Detaylı bilgi almak ve yaş gruplarını öğrenmek için kurumumuzla iletişime geçebilirsiniz.

Kreş ve anaokulu fiyatları ne kadardır?

Eğitim ücretlerimiz seçilen programlara, yaş gruplarına ve sağlanan hizmetlere göre değişiklik göstermektedir. Telefonda ya da mesajla net bir rakam paylaşmıyoruz. Güncel fiyat politikamızı öğrenmek için sizi okulumuza kahve içmeye davet ediyoruz.

Oryantasyon uyum süreci İstanbul Ümraniye'deki bu anaokulunda nasıl işler?

Uyum haftası sürecinde çocukların okula kademeli olarak alışmasını sağlıyoruz. İlk günlerde ailelerin de katılımıyla kısa süreli denemeler yapıyor, süreci tamamen çocuğun hazır bulunuşluğuna göre şekillendiriyoruz. Böylece miniklerin okula güvenle bağlanmasını hedefliyoruz.

İstanbul Ümraniye bölgesindeki anaokulu ortamımızı keşfetmek için sizleri kahveye bekliyoruz.

Balca Anaokulu — tanıtım

Bize Ulaşın

Balca Anaokulu İletişim ve Ziyaret Bilgileri

Çocuğunuzun ilk eğitim adımı için Balca Anaokulu ailesiyle tanışın. Soru ve önerileriniz için bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz.

• Atakent Sezen sokak No:14 Ümraniye İstanbul
  • 05554819988
  • 07:00-19:00
Balca Anaokulu — iletişim
↑